dimarts, 13 d’abril del 2010

Carta del Ceip Serraparera

Hola Empenta,

Som els nens del Taller d’Estudi Assistit de dimarts i dijous del CEIP Serraparera, de Cerdanyola del Vallès.

El grup està format per: el Dani, la Emmanuela, la Sabrina i l’Adrià que som de 6è; la Pamela, l’Alberto i la Melanie que som de 5è i el Joan de 4t de primària.
Hi ha dues monitores que es diuen Sonia i Raquel que venen sempre. I els dimarts ve l’Adriana.

Un dels objectius del taller és fer els deures, estudiar i organitzar-nos per aconseguir un millor rendiment escolar.
Un altre objectiu del taller és aconseguir la cohesió de grup, intentant no barallar-nos, ni insultar-nos, tenir respecte entre nosaltres i ajudar-nos quan tenim problemes.

Un dia al taller un nen va pegar a una nena a l’orella, el nen li va demanar perdó i ho van arreglar.
Un altre problema que hem tingut, va ser que uns nens es van riure d’un altre nen que tenia fongs, aquest nen es va posar nerviós i trist i va demanar a una monitora si podia sortir de la classe i li va explicar el que li passava i com es sentia; tres companys van sortir a ajudar-lo, però ell no volia i un company va agafar les seves coses i li va donar, va parlar amb ell i li va dir que parlés amb els altres i que es perdonéssin.
Un altre dia un nen va xinxar a un altre nen, i aquest li va donar un cop de puny, li va fer sang al nas. El nen va reflexionar i al dia següent li va demanar perdó.

Una de les activitats que fem al taller és la relaxació. Aquesta activitat consisteix en portar un disc i un radiocaset. Ens estirem en una colxoneta i una monitora apaga el llum i ens fa fer respiracions per estar més tranquils, després ens imaginem a nosaltres a la platja o en una muntanya i també coses boniques, després obrim els ulls i expliquem a les monitores el que hem imaginat. Això ens ajuda a pensar més en els deures.

El nostre centre d’interès és l’art. Vam triar aquest tema democraticament, fent votacions. Algún dia hem buscat informació a internet i amb aquesta vam començar a fer un mural. Hi ha un nen al taller que és molt artista, es diu Alberto. Ens agradaria fer més activitats relacionades amb l’art.

Els dies que anem a l’aula d’acollida, com que tenim accès als ordinadors, entrem a una pàgina d’internet que es diu Cromablog, en aquesta pàgina ens podem comunicar amb altres col•legis, diem com som, que ens agrada, etc. És una eina molt útil.

Esperem que us hagin agradat molt les nostres experiències i ens agradaria que algún dia vinguéssiu a ajudar-nos.

Gràcies per la vostra atenció,

Ens acomiadem els nens i nenes de Serraparera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada