dimarts, 13 d’abril del 2010

CARTA TALLER DE L’ESCOLA XARAU

Som els nens i nenes de l’escola Xarau, i tot seguit us explicarem quines activitats fem al taller d’estudi assistit, i quin funcionament té.

Nosaltres venim els dilluns i el dimecres, després d'acabar les classes, a les 5 de la tarda. Primer de tot berenem i juguem una estona al pati, i després pugem a dalt a una classe, a fer els deures. A vegades fem els deures individualment, i altres dies, fem els deures en grup i ens ajudem uns als altres. La última estona del taller fem sempre un joc o una activitat diferent.

Sovint sortim al pati per poder fer aquests jocs i activitats. Alguns dels jocs que hem fet a baix al pati, han estat el de les preguntes de si o no, la cadena o el mocador cooperatiu. A més a més, a vegades juguem a jocs que proposem nosaltres, com fet i amagar i un altre joc una mica especial, que ens havíem d'enfilar a un lloc més alt que el terra perquè no ens atrapessin.

A dalt la classe també fem activitats, per exemple la de mímica, la de relaxació i la de fotografia. Hem inventat un joc sobre les nostres fotografies: havíem de portar una fotografia i endevinar quants anys teníem en aquesta fotografia, on estàvem, amb qui estàvem i per què ens la vam tirar aquesta fotografia. Teníem ganes de saber més coses sobre els nostres companys i companyes, per això vam sortir a la pissarra a explicar les nostres fotografies.

Un altra activitat que vam fer a la classe, va ser la d'escriure coses bones dels nostres companys i companyes i posar-les dins d'un sobre. Va ser molt i molt bonic perquè cada un de nosaltres va poder llegir tot allò que havien escrit de nosaltres mateixos els altres companys. També, un altre dia, vam anar a la sala d'informàtica a escriure al cromablog del taller, i ens vam divertir llegint tots els comentaris que hi havia penjats.

La última cosa del taller que explicarem, és com celebrem un aniversari. Quan algú del taller fa anys, celebrem el seu aniversari i li cantem una cançó. Si porta menjar com galetes o sucs, ens ho mengem i després li estirem les orelles tantes vegades com anys fa .

Ja hem acabat, i us hem explicat tot allò més important i divertit del taller!
Esperem que us agradi!



MARCOS JEFFRY
TONI HERNANDEZ
VICTORIA GONZALEZ
ALICIA OTERO
ANIA GARCIA
MAR JUAN
YOLANDA CAMACHO
FRAN CANDO
FERRAN GONZALEZ
ELISABET JUAN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada