dimarts, 13 d’abril del 2010

QUE BONIC ÉS SOMIAR QUAN ES SOMIA UN BON SOMNI

Hi havia una vegada a l'escola de Fontetes un Taller d'estudi Assistit on hi havien uns nens i unes nenes que es deien:Mònica, Nadia, Ana, Martina, Julia, Crystal, Kevin i Eric, i les seves monitores es deien:Andrea, Carla i Marga. El taller d'estudi assistit era un lloc on t'ajudaven a fer els deures.
Dues de les nenes feien hip-hop, les dues altres feien teatre. Una de les que feien hip-hop era d’Andorra i l’altra de Màlaga. Una de les que feien teatre era de Santo Domingo i l'altra de Philadelphia. Abans de pujar a la classe sempre ballàvem algun ball de patito feo, les populars i les divines i, els nens jugaven a futbol. A vegades ens comportaven malament a la classe però altres dies d'estudi assistit ens comportaven molt bé, l'Andrea que així es deia la nostra tutora , sempre que ens portaven bé, ens deixava fer jocs molt divertits, era la millor del món, era molt bona amb nosaltres.
A la Carla li agradava el futbol i a l'Andrea li agradava el teatre. En Kevin era d’Equador, era el que havia arribat més tard i era el més petit. L'Eric era el noi més gran ,ell era l'únic nen del col·legi que escrivia cançons, volia ser militar. La Mònica era la nena més gran del taller i li agradava la colònia que portava la monitora Andrea, que era de vainilla. L'Ana era una nena que tenia un novio que es deia Antonio. A la Crystal,li agradaven molt les monitores i era molt tímida. La Julia, era una nena molt tafanera,era la cosina de la Crystal i eren les dues molt cridaneres.

Per Nadal, vam anar al col·legi de Serraparera a celebrar el amic invisible i ens van regalar un estoig “ecològic” i nosaltres un “escubido” (ens va costar molt fer-lo).Quan vam arribat a l'escola de Serraparera ens vam trobar una festa amb pica pica .El dia després de nevar vam veure EL DETECTIU CONAN amb els de l‘altre grup que eren més petits que nosaltres. Cada vegada que teníem controls fèiem un concurs on fèiem exercicis de mates,català, medi, etc.
Des del taller d'estudi assistit han passat 20 anys. Nosaltres, els que expliquem la història ja som majors i expliquem aquesta història als mes petits de la família. La Julia és doctora i viu a New York. La Crystal també és doctora i juntes tenen un hospital molt gran on ajuden als pobres i als nens cremats. A l'estiu van a Brasil i al hivern estan treballant a New York. El Kevin és un franctirador, dispara als delinqüents, viatja per el món per tota la fama que té. La Martina és una estrella del pop, viu a “Los Angeles”, té una família molt rica i a vegades dóna diners a l' hospital de la Julia i la Crystal.
La Mònica és perruquera , viu a Terrassa i té dos fills, un nen i una nena. L'Eric és infant de marina, està servint a Cartagena, en el seu temps lliure es dedica a fer socorrisme en una piscina, és tinent; L'Ana és professora professional de hip-hop, i viu a “Los Angeles”, de tant en tant es veu amb la Martina i, la Nadia és veterinària perquè des de sempre li han agradat els animals i viu amb la seva família també a New York. Finalment l'Andrea encara no s'ha jubilat i continua fent classes del taller d'estudi assistit. I aquesta és la nostra història, esperem que us hagi agradat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada