dimarts, 13 d’abril del 2010

L'ENTREVISTA 2n CLASSIFICAT

Hola, estem a la ràdio Taller Serraparera. Aquí escoltareu les millors preguntes que farem un nen de quart que ha vingut del Taller Serraparera:
- Entrevistador: Hola, Òscar. Et farem unes preguntes sobre el taller on vas.
On es fa el Taller?
- Òscar: Es fa a l'escola Serraparera, a l'aula d'acollida i a la biblioteca.
- Entrevistador: Què es fa al Taller?
- Òscar: nosaltres al Taller, primer mirem l’agenda i li ensenyem a les monitores Desprès fem els deures i, desprès dels deures, fem dinàmiques. També celebrem aniversaris amb berenars, i fem l’amic invisible amb una altre escola, fem servir els ordinadors pel Cromablog i per buscar coses.
- Entrevistador: Quin és l’horari?
- Òscar: Nosaltres anem al taller els dimarts i dijous. Primer sortim de classe a les cinc de la tarda, berenem al pati i quan acabem juguem una estona amb l'altre grup, mai ens allunyem de les monitores. Juguem durant cinc minutis i marxem cap a la classe. Després fem deures fins a les sis que fem activitats fins a les sis i mitja, que es quan anem cap a casa.
- Entrevistador: Quin material es fa servir?
- Òscar: Es fa servir un llapis, una goma, un bolígraf, paper, colors, llibres, ordinadors, l'agenda, carpeta, i moltes altres coses!
- Entrevistador: Òscar, ja per acabar: Què fan les monitores?
- Òscar: Ens demanen l’agenda i vigilen als nens i nenes, i ens ajudem a fer les feines. Ens expliquen les dinàmiques, ens ajuden als ordinadors. A més a més, les monitores ens expliquen què farem en el taller
- Entrevistador: bé, fins aquí l’entrevista amb l’Òscar sobre el Taller d’Estudi Assistit del CEIP Serraparera. Espero que us hagi agradat a la gent que heu escoltat ràdio Taller Serraparera. Fins aviat!

GRUP C SERRAPARERA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada