dissabte, 10 d’abril del 2010

Una història de Sant Jordi

Una història de Sant Jordi



La festa de sant Jordi es molt divertida perquè té una història molt antiga i irreal. Amés es regalen llibres i roses entre els enamorats.

Cada any quan és Sant Jordi i fem una festa a l’escola, fem moltes activitats divertides, les activitats que fèiem cada any son: buscar roses per tot el col·legi per grups de 5 persones.

Un dia mentre fèiem l’activitat, vam arrencar una rosa i va sortir sang i es va fer un toll, llavors va sortir un missatge que posava “ si mates al drac et donarem l’amor etern” i vam sortir tots corrents, i vam discutir perquè tots volíem l’amor etern. Vam decidir separar-nos i el primer que trobes al drac i el matés seria el guanyador.

El Raúl que era molt llest, va esperar que el missatge acabés, i que li dones una pista per a saber on estava el drac amagat. El missatge posava “ el drac esta amagat a la biblioteca del soterrani. Busqueu a la prestatgeria Nº 5 de la secció d’aventures”. Llavors el Raúl va sortir corrents cap a l’ascensor per a dirigir-se a la biblioteca i de sobte es va sentir un soroll! Era el seu despertador! Tot era un somni!! Semblava tan real... Havia arribat l’hora de llevar-se per anar a l’institut i celebrar la festa de Sant Jordi!


FI



Redacció: Els quatre fantàstics

Il·lustració: L’engominat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada